De Bollenstreek kent veel prachtige familiebedrijven.

En of dat familiebedrijf nu net is opgericht of al vele generaties meegaat; ze hebben specifieke vraagstukken die verder gaan dan winstoptimalisatie.

De continuïteit en het beleid voor de lange termijn heeft gevolgen voor vele betrokkenen.

Want niet alleen de eigenaar, maar ook de partner, kinderen, opvolgers, oprichters en geldschieters hebben belang bij het goed functioneren van het bedrijf. En het goed functioneren van het bedrijf geeft een wisselwerking met relaties in de familiesfeer.

Zakelijke perikelen kunnen overslaan naar de privésfeer en andersom.

Dat vraagt een andere rol van ons als accountant. Dat vraagt dat wij een vertrouwenspersoon kunnen zijn voor alle betrokkenen bij het familiebedrijf.

En daar hebben we al decennia ervaring mee. We denken mee over bedrijfsopvolging, echtscheiding, ziekte en vraagstukken waarbij naast bedrijfsbelangen ook familiebelangen spelen. En omdat we zelf een familiebedrijf zijn hebben we veel situaties zelf doorleefd. Daardoor hebben we begrip voor alle betrokkenen en gaat ons inlevingsvermogen net een stapje verder.

Zo zijn we er voor al onze cliënten, maar ook voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor, bemiddeling of een second opinion rondom kwesties inzake familiebedrijven.

Bel ons gerust. We staan voor u klaar.